Destiny

В Русия футболът тръгва с фенове по стадионите въпреки коронавируса

Руската Висша лига ще рестартира сезона, който бе спрян заради разпространението на коронавируса, с публика по стадионите. Тя ще е с ограничен размер, но футболното първенство на най-голямата по територия държава в света явно ще е първото, което няма да потегли отново пред празни трибуни.

Тотално провалил се в Ботев, пак ще носи конусите

Уволненият от Ботев Пловдив  Желко Петрович започва работа в нидерландския гранд Фейенорд. Там той ще бъде помощник на небезизвестния Дик Адвокаат, като пак ще носи конусите.Той тотално се провали в Ботев, след като се опита да бъде старши треньор.

Академик Бултекс 99 вече има заместник-председател

Отборът на Академик Бултекс 99 вече има заместник-председател. Александър Камарашки ще помага на председателя Васил Врачев за по-доброто функциониране на пловдивския баскетболен клуб и превръщането му в успешна и финансово устойчива структура. Александър Камарашки има 9-годишен опит в инвестиционното банкиране и управление на активи (търговия с финансови инструменти). Работил е за Morgan Stanley и AQR Capital. Maгистър е по Приложна математика, а също и бакалавър по Финанси със специалност Математика и Бизнес Мениджмънт.\

Драми в наш отбор! Шеф се махна, взе си автобуса

 

Драми в Етър е имало в последните дни, пише Блиц. Един от важните управници в клуба Александър Нанков се е оттеглил и повече няма да е част от ръководството. Още през късната есен на 2019 година босът обяви, че се маха, но така и не подаде оставка. Сега обаче Нанков бил категоричен и подадената му оставка ще бъде обсъдена на предстоящо заседание на УС.

Пранди за трети път треньор на България, Иван Петков ще води жените

Силвано Пранди за трети път бе избран за национален селекционер на мъжкия волейболен тим на България. Управителният съвет прие почти единодушно италианския специалист, като единствено Иван Сеферинов се обяви против.

Banner 468 x 60 px