Destiny

Асен Василев: Коалиция с ГЕРБ без Борисов, още мислим за ДБ

"В понеделник или вторник ще стане ясно дали "Продължаваме промяната" и "Демократична България" ще се явят заедно на изборите. Ние не сме дясна партия, а центристка, що се отнася до това как да се разходват средствата на страната. Целта на изборите е да се сформира мнозинство, което ясно да заяви, че няма да работи с Бойко Борисов, че ще спре всички кражби. Въпросът е как тази цел може най-добре да се постигне".

Иван Иванов: Служебният кабинет назначава кадри на ГЕРБ в земеделието, докато уволнява такива на БСП

„Развитието на сектор “Земеделие” последните седмици може да бъде обобщено с няколко думи - назначаване на кадри от служебния кабинет, свързани с ГЕРБ, докато в някои министерства се уволняват кадри на БСП. Това няма как да не буди притеснение и съответно възниква въпросът какво стои зад тази политика.“ Това пише във Фейсбук пост членът на Националния съвет на БСП и бивш земеделски министър Иван Иванов.

Георг Георгиев, ГЕРБ: Да товариш българите с високи сметки като лъжеш, че има диверсификация, означава провал

Да товариш българските граждани с високи сметки, лъжейки че си постигнал диверсификация и пробив в някакви отношения, означава че си се провалил, заяви в "Денят започва" лидерът на младежката организация на ГЕРБ и бивш заместник-министър на външните работи Георг Георгиев.

Антон Кутев: Изпратили сме искане за удължаване на срока за офертата за американските танкери

Много тежко време, длъжни сме да подходим към разрешаването на кризите, където не могат да бъдат отлагани. Нито енергийната криза, нито кризата с цените могат да бъдат отлагани. Трябва да се вземат мерки веднага, каза по Би Ти Ви говорителят на служебния кабинет Антон Кутев. По всички данни, които имаме, газ има до края на септември. Това е месец и половина напред. Няма нито едно голямо предприятие, което може да си направи сметките при това положение. Дали ще има газ до края на годината е изключително важно. Ние сме в криза“, добави той.

Йорданов: Не може да работиш в екип, правейки партньорите си слуги

"Ясно е, че не си свършихме работата като четворна коалиция, ако работихме добре и правителството щеше да работи сега. Но желанието за власт в Кирил Петков, манталитетът е същият като на Борисов. Не може да работиш в екип, задължавайки партньорите ти да са като слуги“, заяви Тошко Йорданов от „Има такъв народ“.

ВМРО на протеста пред „Лукойл“: Спрете ограбването на българите! Намалете цената на бензина и нафтата!

Спрете ограбването на българите! Намалете цената на бензина и нафтата!
С тези призиви тримата съпредседатели на ВМРО – Ангел Джамбазки, Искрен Веселинов и Александър Сиди, преградиха главния вход на централния офис на руската компания в София.

„Чистота“ продължава да събира едрогабаритни отпадъци по кварталите

„Чистота“ напомня на гражданите да изхвърлят отпадъци на регламентираните за целта места. За тяхно улеснение в определени дни от предприятието пускат по кварталите тежка техника за събиране на едрогабаритни отпадъци, които обаче трябва да бъдат изнесени до контейнерите късно вечерта или рано сутрин преди да минат машините. Ето графика за следващата седмица:

Борисов: Държавата е на последни издихания заради ПП, идва бурята, която ще занули всичко

Спомням си заглавията и лозунгите, че ще има 4 пъти по-евтин газ. Тогава народът викаше "ашколсун". А то какво стана?! 10 пъти по-скъп. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е в Димитровград, в завода "Неохим", който спря работа заради високите цени на газа.

Йотова: Очаква ни тежка зима

Вицепрезидентът Илияна Йотова прогнозира, че в страната ни се очаква тежка зима заради ситуацията със синьото гориво. Тя отправи критика към предишните управляващи заради ситуацията у нас.

Кирил Петков: Втори път няма да правя коалиция с "Троянски кон" в нея

Втори път не бих влязъл в коалиция, където имаме „троянски кон“. Пред обществото ти получаваш целия негатив от общото управление и „ама имахме „троянски кон“ вътре“ звучи като оправдание“, заяви бившият премиер Кирил Петков пред "Дарик радио" и призна: „Направих грешки. Огромна грешка беше това със заплатата за Украйна, което казах. Получих вълна от критика, донякъде с право“.

Banner 468 x 60 px